Sale
Placeholder
SELAMPAI SULAM UKIR RM40.00
CINDERELLA MAGICAL SOAP RM60.00 RM50.00

NEW CINDERELLA MAGICAL CREAM

New Fomulation 100% Dari Korea
✔EXTRA WHITENING
✔EXTRA GLUTA
✔EXTRA ARBUTIN

WOW..!!!😍 Mana kulit tak cepat CANTIK, PUTIH & GEBU seawal 5 Minit bila gunakan Glutathione + Arbutin dalam CREAM. Kalau uolls semua nak tahu…. itu lah bahan kandungan yang paling terbaik di dalam pencerahan kulit tau😍

.
Magical Cream bukan hanya boleh MEMUTIHKAN kulit tapi mampu merawat semua masalah kulit spt:

❤mencerahkan kulit satu badan
❤mengandungi SPF 40 dan melindungi kulit dari sinar uv yang berbahaya
❤melembabkan dan melembutkan kulit seluruh badan
❤menghilangkan kedutan dan anti penuaan
❤ memudarkan parut
❤ menanggalkan jeragat
❤mengecutkan jerawat
❤merawat masalah kulit
❤ mengecilkan pori2
❤menghilangkan stretch mark
❤ mekap base bertahan lebih lama sehingga 8 jam dan glowing

.
Sekali penggunaan jer kulit uolls akan nampak lebih GEBU, CERAH dan PELOLESS😍

.
👉🏼Cinderella Miracle Cream ni juga ada di datangi dengan Set Skincare yg lengkap iaitu bersama Sabun. Produk ni bertaraf GMP dan mendapat kelulusan KKM.

▶ Cream Not 170400864K
▶ Soap Not 171003865K

.
Bahan2 utama di dalam Set Skincare adalah 100% dari bahan2 yg natural spt:

👉🏼 Glutathione
👉🏼 Arbutin
👉🏼 Collagen
👉🏼Madu
👉🏼Gamat
👉🏼Vit C
👉🏼Aloe Vera
👉🏼Extract Lemon
👉🏼Extract Buah-Buahan
👉🏼Shea Butter
👉🏼Jojoba Oil

👉🏼 Fungsi Magical Soap @ Sabun Biru
❤ merawat masalah kulit
❤ menanggalkan kulit berdaki
❤ memutihkan kulit
❤ sekatakan ton warna kulit
❤ mengurangkan minyak di wajah
❤ mengecutkan jerawat
❤ menanggalkan jeragat
❤ merawat ezcema
❤ merawat masalah parut di muka dan di badan dan byk lagi.

.
Produk ni
❌ Bebas Dari Merkuri
❌ Tanpa Pengelupasan
❌ Tak Menipiskan Kulit
❌ Tak Memedihkan Kulit
👉🏼 Kulit akan CANTIK berseri secara natural dengan Set Skincare ni:).

.
Dengan Set Skincare Cinderella ni uolls dah boleh keluar rumah tanpa menggunakan bedak or mekap yang tebal2. Pakai set ni jer pun dah cukup. Sambil Melawa Sambil Merawat.

.
Kira jimat lah, Set Skincare ni uolls boleh gunakan sehingga * 4 bulan * Nak pakai cream saja pon boleh tapi kalau kesan yang lebih berganda cun melecun better gunakan Full Set comfirm result lagi gempak😍

.
❗Magical Cream boleh digunakan sebagai Mekap Base, Cream Siang & Malam…mudah kan tak yah nak pakai macam.

#creamajaib

In Stock

RM80.00 RM55.00

Report Abuse

Cream pemutih,buang jeragat,jerawat,kulit putih halus

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CINDERELLA MAGICAL CREAM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vendor Information

  • Store Name: Beauty JJ Store
  • Vendor: Julia Encuk
  • No ratings found yet!

Product Enquiry

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy